Willem de Graaff

Ik ben Willem de Graaff, geboren in Hengelo.

Al vroeg in mijn leven werd ik gepakt door een passie voor schoenen. Al 15 jaar verkopen mijn vrouw Saskia en ik Italiaanse schoenen aan Nederlandse winkeliers. 

Dit betekent dat we veel in Italië zijn om collecties te maken met onze fabrikanten en stylisten en om onze merken te vertegenwoordigen op Internationale schoenenbeurzen. Na een tijd met Saskia in Amsterdam te hebben gewoond, begon ik terug te verlangen naar het platteland. Sinds vier-en-een-half jaar wonen we  op Klein Doddendaal, een fantastische plek. Zo mooi, dat wij anderen er ook van willen laten genieten door een deel of het hele terrein beschikbaar te stellen. De plek ademt rust, ruimte, privacy en inspiratie. Iedereen die bij ons is geweest, gaat geïnspireerd weer weg. Klaar om met een frisse blik tegen de buitenwereld aan te kijken.

Saskia de Graaff

Ik ben Saskia de Graaff, geboren in Heemskerk.

Al jong verhuisde ik naar Amsterdam om te studeren en heb daar ruim dertig jaar gewoond, voordat Willem mij ervan overtuigde dat het platteland ook haar charme heeft. En hij had gelijk, ik ben helemaal verkocht. We zijn veel meer buiten, hebben een poes, hond en kippen, telen onze eigen groenten en fruit en zijn altijd bezig om ons terrein en de gebouwen erop te onderhouden en verfraaien. Dat geeft ons veel plezier en we zijn er ook trots op. We delen Klein Doddendaal graag met anderen, omdat we zien dat puur het aanwezig zijn op Klein Doddendaal al rust en ontspanning biedt. En juist daarom is het de ideale heidag-of vergaderlocatie voor trainingen, coachingstrajecten en workshops. Klein Doddendaal biedt hiervoor de goede vibe.

Klein Doddendaal is typisch Hollands. Willem en Saskia voegen er zelf een vleugje Italiaans aan toe. Dat doen ze ook met Vitellini, hun eigen tassen- en accessoiremerk.

 De producten van Vitellini worden gemaakt van koeienhuid en vervaardigd in Italië.

 

Dit resulteert in luxe, stoere en originele modellen met een hoge aaibaarheidsfactor.

Elk model is anders, want elke koe is anders! 

Vitellini